Herunder finder du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, som du er i tvivl om. Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål.

Kan I lave et logo?

Ja, det kan vi. Der er stor forskel på, hvordan folk gerne vil have, at et logo skal se ud. Derfor er det også vigtigt for os at forstå dig, når du forklare, hvad du ønsker dig af et logodesign. -Det synes vi, at vi er gode til, og dette har også medført, at vi har hørt fra glade og tilfredse kunder, der har fået sig et flot logo.

Hvilket CMS bruger I?

Vi arbejder i langt de fleste tilfælde med Pancony WordPress, der er et såkaldt open source CMS. Det vil sige, at det er gratis at anvende dette CMS (Content Management System), hvilket også vil sige, at vi kan give dig en skarpere pris på den ønskede hjemmeside.

Er I billige eller dyre?

Alt er som bekendt relativt, men når vi sammenligner os med andre webdesignere, der er på markedet, så ligger vi ret tæt på midten rent prismæssigt. Vi vil derfor hverken kalde os selv dyre eller billige.

Hvad er SEO?

SEO, som er en forkortelse for “Search Engine Optimization”, er en betegnelse, som man bruger om den måde, man arbejder på for at få en side til at ligge i toppen på søgemaskiner som fx Google. Der findes mange teknikker, som man kan anvende, når man gerne vil fremme en hjemmesides besøgstal. En af de almindelige fremgangsmåder er linkbuilding, der går ud på, at man bygger links op fra andre sider, der peger på den side, som man gerne vil have frem på Google. Vi har valgt at specialisere os indenfor SEO, da vi er sikre på, at dette har en meget stor betydning for din hjemmeside, når det kommer til besøgstallet.

Kan jeg selv vælge mit design?

Ja, det kan du i grove træk. Vi hjælper dig med idéer til farvesammensætning samt formgivningen af hjemmesiden, hvis der er brug for dette. Du er naturligvis meget velkommen til at komme med dine forslag og idéer til siden, da det jo er din hjemmeside, der er tale om. Vi mener selv, at vi er gode til at finde en balance, der gør, at resultatet bliver efter dine ønsker – og at hjemmesiden samtidig er opbygget på en solid måde, så den virker, som den skal.