Du har valgt pakken “Mellem plan”, da du højst sandsynligt har et ønske om en mellemstor hjemmeside, der dækker de flestes behov, når det kommer til brugervenlighed, antal sider, eget design og logo.

Dette er vores mest populære pakke, da den som beskrevet er tilstrækkelig for de fleste. Denne pakke kan give dig den hjemmeside, som du ønsker dig, hvis du fx har et mindre firma, der har behov for en hjemmeside, hvorfra jeres produktlinje eller lignende ydelser kan fremvises på en flot, præsentabel måde.

Hvis du har på fornemmelsen, at denne “Mellem plan” ikke er nok for dig, så tag gerne kontakt via kontaktsiden. Herefter vil vi vende tilbage til dig med de råd og den vejledning, der skal til, førend du kan tage en beslutning om, hvad du skal vælge.

Du er også velkommen til at lave en forespørgsel på “Stor plan”, der er vores største pakkeløsning, hvis du har nogle særlige behov, der skal dækkes ind.

Det er ikke bindende at udfylde og afsende formularen herunder, men vi beder dig gene kun gøre det, hvis du har et ønske om at få lavet en hjemmeside. Al anden kontakt kan ske via kontaktsiden.

Vi glæder os meget til at høre fra dig. Vi vender tilbage, snarest muligt med information om, hvordan vi går igang.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Beskriv gerne, hvad du ønsker dig af din nye hjemmeside. Kom gerne med eksempler på sider, som du godt kan lide